Proběhl ministrantský diecézní tábor

Proběhl ministrantský diecézní tábor

Bůh je Živý! Tímto zvoláním by bylo možné zhodnotit dojmy po skončení diecézního ministrantského tábora v Osové Bítýšce. Celkem 34 ministrantů se sešlo, abychom společně týden přemýšleli o tom, co to znamená, že jsme Armáda Krála, a že máme být ve službách Nejvyššího.

Skrze práci ve skupinkách, katecheze, hry i večerní modlitby jsme mohli zakusit opravdové společenství a to, že se i dnes Bůh dotýká lidských srdcí. Během programu jsme se také účastnili kněžské pouti v Kostelním Vydří a tak měli možnost strávit čas s naším otcem biskupem Pavlem.

Na konci tábora se nepřehlédnutelně vkrádala jedna otázka ze strany vedoucích i účastníků: Bude i příští rok Diecézní ministrantský tábor? Sledujte naše stránky a nechte se překvapit.

Na závěr zbývá už jen poděkovat. Bohu díky za obrovské požehnání! Vedoucím díky za jejich čas a nasazení! Všem klukům díky za to, že našli odvahu být součástí armády Krále!

Fotogalerie z úterní pouti na stránkách projektu Člověk a víra: https://www.clovekavira.cz/detail-galerie/daf0458e-6d6c-4de0-8cf0-834ffdb39499 a https://www.clovekavira.cz/detail-galerie/cddcc7bc-d871-470c-a31e-d45439121bb5

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *